LEGVASS® Flasteri

Raspoloživost: Na Stanju

Proizvođač: MartiDerm
Dimenzije pakovanja: 11.00 x 1.60 x 19.10 cm
Težina: 34.60 g

Тransdermalni flasteri sa prirodnim sastojcima koji poboljšavaju mikrocirkulaciju, smanjuju otok zgloba(članaka) i nogu, smanjuju proširene vene,sprečavaju zadržavanje tečnosti. Postepeno oslobađanje aktivnih sastojaka sa pozitivnim efektima vidljivi već 8 h posle prve primene . Preporučuje se osobama koje stoje dugo i kod osoba smanjene pokretljivosti.

PREDNOSTI:

Već od prvog nanošenja potpuno oporavi noge i pruži vitalnost koja im je potrebna da se održi korak sa savremenim tempom života. Kao rezultat toga dobiju se lagane noge, zategnute, odmornije, mnogo atraktivnije.

Omogućava duži efekat olakšanja bez efekta hlađenja jer ne sadrži alkohol i kamfor. Pogodan za trudnice.

- Ruscus Aculeatus – Ježovina

- Bodljikava Veprina

- Centella asiatica- Gotu Kola

- Extrakt Borovnice

- Aesculus Hippocastanum- Divlji kesten

- Mentol

Isecite aluminijsku foliju i uklonite jedan od listova. Odvojite jedan flaster iz zaštitne folije i zalepite ga na izabrani deo kože zadnjica, noge ili butine. Uverite se da je koža na koju ćete zalepiti flaster čista i suva da bi flaster mogao lepo da se zalepi. Kada je pravilno zalepljen, ostaje na koži i posle tuširnja i znojenja.

Flaster mora da bude u kontaktu sa kožom 8 sati, što je dovoljno vremena da aktivni sastojci koji se oslobađaju iz njega, oslobode noge osećaja umora. Nakon tog vremena, skinite flaster i ponovite nanošenje narednog dana po želji. Efekti se vide posle svake primene i preporučuje se za upotrebu kad god je potrebno.

Savetuje se upotreba 1 flastera na dan tokom dve nedelje.